Blue EP AS Avlang - Totalentreprenør

Utvendig rehabilitering

_FSK4726 kopi

Fasaderehabilitering

Entreprenør Kristiansen AS tilbyr omfattende fasaderehabiliteringstjenester for å forbedre utseendet og funksjonaliteten til bygningers fasader.

Vårt erfarne team av fagfolk har ekspertise innenfor reparasjon av murverk, pussing, maling, og utskifting av fasadeelementer. Vi bruker moderne teknikker og materialer for å sikre langvarige resultater og optimal beskyttelse mot vær og vind.

Vi tilpasser oss våre kunders unike behov og budsjetter – vårt mål er å levere høykvalitetsarbeid og overlegne resultater hver gang. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan forvandle og fornye fasaden på din eiendom.

Takrehabilitering

Vi leverer profesjonelle takrehabiliteringstjenester for en rekke taktyper, inkludert bygårdstak, industritak og boligtak.

Våre dyktige taktekkere utfører alt fra takinspeksjon og reparasjon til fullstendig takutskifting. Vi benytter høykvalitetsmaterialer og moderne teknikker for å sikre at taket ditt er solid, værbestandig og estetisk tiltalende.

Entreprenør Kristiansen skreddersyr løsninger som til dine konkrete behov og lommebok, slik at du kan nyte pålitelige og holdbare tak som varer i årene som kommer. Kontakt oss i dag for å diskutere dine takrehabiliteringsbehov.

admin-ajax (5)
_FSK4848 kopi

Vinduer og dører

Teamet vårt har bred erfaring med utskifting av dører og vinduer i ulike bygningsmasser. Dette arbeidet krever solid kunnskap om diverse teknikker knyttet til det mangfoldet av vinduer og dører som er tilgjengelige i dagens marked.

Vi har spesialisert oss innen dette området og har finpusset ferdighetene gjennom mange år med praktisk arbeid. Utskifting av dører og vinduer blir ofte nødvendig i forbindelse med renoveringsprosjekter, der det oppdages behov for forbedret sikkerhet eller oppdatering av eldre fasiliteter.

Entreprenør Kristiansen streber alltid etter å levere kvalitetsarbeid som oppfyller våre kunders forventninger og sikrer holdbare resultater. 

Balkong

Ett av Entreprenør Kristiansen sine fagfelt er vedlikehold og utbedring av balkonger. Manglende eller utilstrekkelig vedlikehold over tid kan resultere i alvorlige skader på betong og armering.

Balkonger er ofte den mest eksponerte delen av bygningsstrukturen. Det er derfor avgjørende å sikre at balkongoverflater tåler varierende temperaturer, fuktighet fra regn og UV-stråling. Våre profesjonelle tjenester inkluderer korrekt overflatebehandling for å forlenge balkongens levetid.

Innglassede balkonger tilbyr privatliv og utvider bruksområdet til året rundt. I tillegg til å skape en koselig atmosfære uansett vær, fungerer innglassing som en beskyttende barriere for balkongen og bidrar til støyreduksjon.

16-1024x682
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riving

La oss bli din pålitelige partner når det gjelder profesjonell riving av boligblokker, næringsbygg og andre strukturer.

Med mange års erfaring og ekspertise innen feltet, utfører vi sikker og effektiv riving i samsvar med gjeldende forskrifter og retningslinjer. Vårt dedikerte team bruker avansert utstyr og nøye planlegging for å sikre at riveprosessen går smidig og uten problemer.

Vår prioritet er å sikre at prosjektene utføres på en ansvarlig måte, med fokus på sikkerhet og miljømessig bærekraft. Vi tar hånd om alt fra planlegging og tillatelser til gjennomføring og avfallsbehandling, og vi streber alltid etter å oppfylle våre kunders behov og forventninger på en effektiv og profesjonell måte. 

Betongarbeid

Entreprenør Kristiansen AS utfører profesjonelle betongarbeider av høy kvalitet. Utover betongkonstruksjon tilbyr vi også et bredt spekter av relevante tjenester, inkludert støping av fundamenter, vegger, gulv og andre strukturelle elementer.

Våre sertifiserte betongarbeidere er dyktige innen formarbeid, armering, og betongpåføring. Vi sørger for nøyaktig utførelse i samsvar med gjeldende forskrifter og bransjestandarder. I arbeidet vårt legges det stor vekt på grundig planlegging, bruk av avanserte teknikker og materialer for å sikre holdbare og pålitelige resultater som oppfyller gitte spesifikasjoner og behov.

Vi er klare for å levere enestående kvalitet og service innen betongarbeider, og ser frem til å samarbeide med deg for å realisere dine prosjektmål.

betongarbeid