Blue EP AS Avlang - Totalentreprenør

Våre referanser

Her finner du noen av Kristiansen sine referanser og siste prosjekter

_FSK5283 kopi

Nordhaug Gård

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!

_FSK5230 kopi

Østerås Borettslag

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!

_FSK3981 kopi

Sarpsborg Gate 3

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!

_FSK4972 kopi

Skullerudveien 57

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!

_FSK4233 kopi

Trondheimsveien 137

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!

_FSK4757 kopi

Nobels Gate 18

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!

_FSK5018 kopi

Krokliveien 53

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!

_FSK5125 kopi

Inkognito Gate 30

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!​

_FSK4486 kopi

Eugenes gate 8

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!

_FSK4162 kopi

Gøteborg Gata 37

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!

_FSK4347 kopi

Deichmannsgate 5

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!

_FSK4014 kopi

Vogts Gate 36

Klikk på bildet for å lese mer om prosjektet!

_FSK5335 kopi

I den ærefulle oppgaven med å rehabilitere alle bygg på Norges mest sentraliserte gård, sto vi foran en monumental utfordring som vi tok på oss med stolthet og engasjement. Vår visjon var ikke bare å gjenopplive strukturene, men å skape en arv av tidløs skjønnhet og funksjonalitet som ville vare i generasjoner. Som ledende aktør innen byggrehabilitering var vårt ansvar å gå utover det forventede og levere resultater som ville være et testament til vår ekspertise og dedikasjon.

_FSK5254 kopi

Vår tilnærming til prosjektet var preget av omfattende planlegging og nøyaktighet i gjennomføringen. Vi forstod at hvert element, fra fasader til vinduer og porter, spilte en avgjørende rolle i å bevare gårdens autentisitet samtidig som den ble løftet inn i det moderne. Med vårt erfarne team av fagfolk og vår forpliktelse til håndverk av høyeste kvalitet, var vi klare til å møte utfordringene og overgå forventningene til våre kunder.

_FSK5357 kopi

Gjennom vår innsats og dedikasjon har vi ikke bare rehabilitert strukturene, men skapt et arvestykke som vil stå som et symbol på kvalitet og bærekraft. Vår suksess på denne reisen er et resultat av samarbeid, lidenskap og vår forpliktelse til å levere det beste. Som vi ser tilbake på dette prosjektet, ser vi ikke bare på det som en jobb fullført, men som et kapittel i vår historie hvor vi har satt en ny standard innen byggrehabilitering.

_FSK5230 kopi

Borettslaget sto overfor en alvorlig utfordring med fuktproblemer som trakk inn i byggets strukturer og påvirket leilighetene på en urovekkende måte. Vi tok ansvar for situasjonen og gikk inn med våre ekspertise og ressurser for å løse dette problemet en gang for alle. Ved å gjennomføre en omfattende balkongrehabilitering, implementerte vi et strategisk tiltak for å sikre ikke bare byggets strukturelle integritet, men også beboernes komfort og sikkerhet. Vår tilnærming til dette utfordrende prosjektet var preget av grundig analyse, nøyaktig planlegging og en dyp forståelse for behovene til både borettslaget og dets beboere.

_FSK5224 kopi

Gjennom grundig utførelse og oppmerksomhet på detaljer, sikret vi at balkongene ble fullstendig rehabilitert til å møte de høyeste standardene for kvalitet og funksjonalitet. Vårt erfarne team av fagfolk var dedikert til å sikre at hver enhet var fullstendig tett og beskyttet mot inntrenging av fuktighet, og vi tok ekstra forholdsregler for å forhindre lignende problemer i fremtiden. Resultatet av våre anstrengelser er ikke bare helt tette boenheter, men også en forbedret levestandard og økt verdi for borettslaget som helhet.

_FSK5162 kopi

Som en pålitelig partner og ledende aktør innen byggrehabilitering, er vi stolte av den positive innvirkningen vi har hatt på borettslaget og dets beboere. Vi tror at vårt arbeid ikke bare har løst et akutt problem, men har også skapt en varig forbedring som vil bli verdsatt i årene som kommer. Entreprenør Kristiansen fortsetter å være en pålitelig ressurs for samfunn som søker bærekraftige løsninger og eksepsjonell håndverk.

_FSK3979 kopi

I dette ambisiøse prosjektet ble det gjennomført omfattende fasaderehabilitering som dekket både forsiden og baksiden av sameiet. Med et dypt engasjement for å forbedre bygningens estetikk og funksjonalitet, tok vi på oss ansvaret med å revitalisere hvert eneste aspekt av fasaden. Vår tilnærming var ikke bare å reparere skader, men å omforme utseendet og ytelsen til bygningen for å møte moderne standarder og forventninger. Ved å kombinere grundig planlegging, nøye valg av materialer og enestående håndverk, var vi i stand til å levere resultater som ikke bare oppfylte, men overgikk forventningene til sameiet og dets beboere.

_FSK3974 kopi

I tillegg til fasaderehabiliteringen ble det gjennomført en fullstendig utskifting av vinduer og dører, som utgjorde en viktig del av prosjektet. Vi forstod den avgjørende rollen som vinduer og dører spiller i å opprettholde bygningens energieffektivitet og sikkerhet, og derfor la vi stor vekt på å velge de beste løsningene som ville harmonisere med den nye fasaden og oppfylle sameiets behov. Gjennom grundig analyse og samarbeid med sameiets styre, sikret vi at hver enkelt enhet ble utstyrt med høykvalitetsvinduer og dører som ville gi langvarig verdi og komfort for beboerne.

_FSK3971 kopi

Resultatet av vårt arbeid er ikke bare en oppgradert fasade og fornyede vinduer og dører, men en transformasjon som forvandler hele sameiet til et mer attraktivt og funksjonelt sted å bo. Vi er stolte av vår rolle i å bidra til å forbedre livskvaliteten for sameiets beboere og skape et miljø som de kan være stolte av å kalle sitt hjem. Entreprenør Kristiansen forplikter seg til å fortsette å være en pålitelig partner for sameier og boligselskaper som søker ekspertise, kvalitet og enestående resultater.

_FSK4896 kopi

Som entreprenør tok vi på oss oppdraget med å gjennomføre total fasaderehabilitering, og samtidig utføre en omfattende teknisk undersøkelse av taket, som viste seg å ha alvorlige fuktproblemer. Vår tilnærming til dette komplekse prosjektet var preget av en kombinasjon av grundig analyse, nøyaktig planlegging og en dedikasjon til å levere omfattende løsninger som ville tilfredsstille alle aspekter av kundens behov og forventninger. Ved å kombinere vår ekspertise innen fasaderehabilitering med vårt fokus på teknisk dyktighet, var vi i stand til å håndtere både estetiske og funksjonelle utfordringer med en uovertruffen grad av profesjonalisme og effektivitet.

_FSK4872 kopi

Vår inngående tekniske undersøkelse av taket avdekket fuktproblemer som kunne ha hatt alvorlige konsekvenser hvis de ikke ble adressert umiddelbart. Som ansvarlige entreprenører var det vår prioritet å løse disse problemene grundig og på en måte som ville sikre kundens langsiktige trygghet og tilfredshet. Gjennom en kombinasjon av avanserte teknikker og materialer, sammen med vårt erfarne team av fagfolk, implementerte vi løsninger som ikke bare stoppet fuktinntrengingen, men også styrket takets integritet og holdbarhet for fremtiden.

_FSK4870 kopi

Resultatet av våre anstrengelser var ikke bare en estetisk fornyet fasade og et tett tak, men en betydelig forbedring av bygningens generelle tilstand og funksjonalitet. Vi er stolte av å ha levert løsninger som ikke bare møtte, men også overgikk kundens forventninger, og som vil bidra til å sikre bygningens langsiktige verdi og levedyktighet. Entreprenør Kristiansen forplikter seg til å fortsette å være en pålitelig ressurs for kunder som søker ekspertise, kvalitet og enestående resultater innen byggrehabilitering og tekniske utfordringer.

_FSK4301 kopi

På denne unike adressen påtok vi oss en omfattende delentreprise som involverte et bredt spekter av arbeid. I et nært samarbeid med flere fagområder, tok vi ansvar for å gjennomføre påbyggingen av en helt ny etasje, samtidig som vi sørget for etableringen av 18 nye leiligheter. Vår tilnærming til dette ambisiøse prosjektet var preget av vår evne til å koordinere og samarbeide med ulike eksperter for å oppnå et felles mål. Gjennom nøye planlegging og effektiv styring av ressurser, var vi i stand til å levere en løsning som ikke bare oppfylte, men også overgikk kundens forventninger.

_FSK4233 kopi

I tillegg til påbyggingen av den nye etasjen og etableringen av de 18 leilighetene, tok vi også ansvar for alt utvendig rehabiliteringsarbeid. Vi forstod viktigheten av å skape et helhetlig og sammenhengende utseende for bygningen, og derfor la vi stor vekt på detaljer når det gjaldt utvendig arbeid. Gjennom omfattende restaurering og oppgradering av fasader, tak, vinduer og dører, var vi i stand til å gi bygningen en fornyet glans samtidig som vi opprettholdt dens opprinnelige karakter og sjarm.

_FSK4251 kopi

Resultatet av vårt arbeid var ikke bare en imponerende ny etasje med 18 moderne leiligheter, men også en estetisk forbedret og funksjonelt oppgradert bygning som vil være en kilde til stolthet for både eiere og beboere. Vi er stolte av vår rolle i å levere et prosjekt av denne skalaen og kompleksiteten, og vi ser frem til å fortsette å være en pålitelig partner for våre kunder i fremtidige prosjekter. Entreprenør Kristiansen forplikter seg til å levere ekspertise, kvalitet og enestående resultater uansett størrelsen eller omfanget av prosjektet.

_FSK4801 kopi

Vi tok på oss den formidable oppgaven med å gjennomføre en omfattende rehabilitering av både fasaden og taket langs den vakre Bygdøy Allé. Dette var ikke bare et vanlig oppdrag; det var en mulighet til å gi denne historiske gaten en ny glans og forsterke dens status som et ikonisk landemerke i Oslo. Vår tilnærming til dette ambisiøse prosjektet var preget av en blanding av respekt for historien og en forpliktelse til innovasjon, med mål om å skape en ny æra av skjønnhet og funksjonalitet. Gjennom grundig planlegging, nøyaktig utførelse og en lidenskap for håndverk av høyeste kvalitet, var vi i stand til å levere resultater som vil bli verdsatt i generasjoner.

_FSK4690 kopi

Under dette prosjektet, som var en del av Obos-initiativet, arbeidet vi tett med alle interessenter for å sikre at hver detalj ble tatt hånd om med den høyeste grad av profesjonalitet og omsorg. Vårt mål var ikke bare å oppfylle, men å overgå forventningene til våre kunder, og vi var stolte av å levere et sluttresultat som ikke bare var estetisk tiltalende, men også funksjonelt og bærekraftig. I tillegg til den omfattende fasaderehabiliteringen og takkonstruksjonen, kunne vi også tilby kunden en forbedret utendørs opplevelse gjennom utviklingen av et nytt og attraktivt uteområde.

_FSK4726 kopi

Resultatet av vårt arbeid var ikke bare en fornyet fasade og et styrket tak, men en revitalisering av hele området som vil gi glede og nytte for både beboere og besøkende i årene som kommer. Vi er takknemlige for tilliten som ble vist oss av våre kunder og for muligheten til å bidra til forvandlingen av Bygdøy Allé til et enda mer pulserende og attraktivt sted å bo og arbeide. Entreprenør Kristiansen forplikter seg til å fortsette å være en pålitelig partner for lignende prosjekter i fremtiden, og til å levere ekspertise, kvalitet og enestående resultater uansett størrelsen eller omfanget av oppdraget.

_FSK5018 kopi

Bjerke borettslag ble vitne til en omfattende fornyelse av fasaden, takket være vårt dedikerte arbeid og ekspertise innen byggrehabilitering. Vår målsetning var ikke bare å gi bygningene et ansiktsløft, men også å sikre deres strukturelle integritet og langvarige holdbarhet. Som en del av borettslagets omfattende vedlikeholdsplan, tok vi på oss den betydelige oppgaven med å utføre over 3000 lineære meter med sokkelrehabilitering på samtlige bygg i borettslaget. Vår tilnærming til dette ambisiøse prosjektet var preget av en kombinasjon av grundig analyse, nøye planlegging og en lidenskap for å levere resultater av høyeste kvalitet som ville stå tidens prøve.

_FSK5058 kopi

Gjennom tett samarbeid med Bjerke borettslag og deres styre, sikret vi at hvert trinn av prosessen ble gjennomført med den høyeste grad av profesjonalitet og omsorg. Vi forstod den avgjørende betydningen av å opprettholde et trygt og attraktivt miljø for beboerne, samtidig som vi ivaretok eiendommens verdi og fremtidige levedyktighet. Ved å utføre omfattende sokkelrehabilitering på alle byggene, kunne vi ikke bare løse eksisterende problemer, men også forebygge fremtidige utfordringer og sikre at borettslaget forble en ønskelig og bærekraftig bolig.

_FSK5077 kopi

Resultatet av våre anstrengelser var ikke bare en fornyet fasade og styrket sokkel, men en tryggere, mer attraktiv og mer verdifull eiendom for alle beboerne i Bjerke borettslag. Vi er stolte av den positive innvirkningen vi har hatt på dette samfunnet og ser frem til å fortsette å være en pålitelig partner for lignende prosjekter i fremtiden. Entreprenør Kristiansen forplikter seg til å levere ekspertise, kvalitet og enestående resultater i enhver utfordring vi møter.

_FSK5127 kopi

På denne ærverdige adressen tok vi på oss den betydningsfulle oppgaven med å gjennomføre omfattende fasaderehabilitering, og vi fornyet både forsiden og baksiden av eiendommen. Vår innsats var ikke bare rettet mot å gi bygningene et estetisk løft, men også å sikre deres strukturelle integritet og holdbarhet i årene som kommer. Dette omfattende prosjektet inkluderte ikke bare ren overflatebehandling, men også nødvendig grunnarbeid og fuktsikring i bakgården, for å adressere eventuelle underliggende utfordringer og sikre et varig resultat som ville stå seg over tid.

_FSK5120 kopi

Vår tilnærming til dette krevende prosjektet var preget av en kombinasjon av erfaring, ekspertise og en forpliktelse til å levere resultater av høyeste kvalitet. Gjennom grundig analyse og nøye planlegging, var vi i stand til å identifisere og adressere ethvert behov for reparasjon eller forbedring, og sikre at arbeidet ble utført med presisjon og omsorg. Vi forstod viktigheten av å respektere eiendommens historie og karakter samtidig som vi implementerte moderne løsninger for å møte dagens behov og forventninger.

_FSK5107 kopi

Resultatet av vårt arbeid var ikke bare en fornyet fasade og sikret bakgård, men også en revitalisert eiendom som vil være en kilde til stolthet og glede for både eiere og beboere. Vi er takknemlige for tilliten som ble vist oss av våre kunder og for muligheten til å bidra til bevaringen og forbedringen av denne ærverdige adressen. Entreprenør Kristiansen forplikter seg til å fortsette å være en pålitelig partner for lignende prosjekter i fremtiden, og til å levere ekspertise, kvalitet og enestående resultater uansett størrelsen eller omfanget av oppdraget.

_FSK4443 kopi

Eugenes gate 8 gjennomgikk en betydelig forandring da vi tok på oss oppgaven med å rehabilitere fasadene og balkongene i dette sameiet. Vår innsats bidro til å gi eiendommen et helt nytt uttrykk, preget av både estetisk appell og funksjonell forbedring. Med vårt erfarne team av dyktige malere og murere, var vi i stand til å håndtere sår og skader på fasadene med presisjon og omsorg. Vi forstod viktigheten av å bevare eiendommens historiske sjarm samtidig som vi moderniserte utseendet, og derfor ga vi vinduene en ny visuell profil som harmoniserte perfekt med den oppgraderte fasaden.

_FSK4428 kopi

Vår tilnærming til dette prosjektet var preget av en kombinasjon av kreativitet, faglig dyktighet og en forpliktelse til å levere resultater av høyeste kvalitet. Gjennom grundig planlegging og nøye utførelse, sikret vi at hver detalj ble behandlet med den største omhu og oppmerksomhet. Vår prioritet var ikke bare å oppfylle, men å overgå forventningene til sameiet og dets beboere, og vi var stolte av å levere et sluttresultat som ikke bare var visuelt imponerende, men også holdbart og funksjonelt.

_FSK4520 kopi

Resultatet av våre anstrengelser var ikke bare et fornyet utseende for Eugenes gate 8, men også en forbedret boligopplevelse for alle beboerne. Vi tror at et vakkert og velholdt miljø bidrar til trivsel og tilhørighet, og vi er glade for å ha bidratt til å skape dette for sameiets fellesskap. Entreprenør Kristiansen forplikter seg til å fortsette å være en pålitelig partner for lignende rehabiliteringsprosjekter, og til å levere ekspertise, kvalitet og enestående resultater hver gang.

_FSK4162 kopi

Sameiet i Gøteborgsgaten gjennomgikk en omfattende transformasjon da vi tok på oss oppgaven med å fornye både taket og fasaden, som begge hadde et betydelig behov for oppgradering. Vår innsats var rettet mot å ikke bare løse eksisterende problemer, men også å skape en eiendom som ville være moderne, attraktiv og funksjonell i årene som kommer. Dette omfattende prosjektet inkluderte en total nedhugging av bygget, etterfulgt av en omfattende rekonstruksjon som resulterte i et helt nytt visuelt og funksjonelt uttrykk som ville tilfredsstille både estetiske og praktiske behov.

_FSK4112 kopi

Vår tilnærming til dette komplekse prosjektet var preget av en kombinasjon av erfaring, ekspertise og en forpliktelse til å levere resultater av høyeste kvalitet. Gjennom nøye planlegging og grundig utførelse, var vi i stand til å adressere hver eneste utfordring med presisjon og omsorg, og sikre at det endelige resultatet oppfylte og overgikk forventningene til sameiet og dets beboere. Vi forstod viktigheten av å skape en harmonisk balanse mellom form og funksjon, og derfor var vi dedikert til å implementere både estetiske og praktiske løsninger som ville gi varige fordeler for eiendommen.

_FSK4146 kopi

Resultatet av vårt arbeid var ikke bare en fornyet eiendom, men også en forbedret livskvalitet for alle beboerne i Gøteborgsgaten sameiet. Vi er stolte av den positive innvirkningen vi har hatt på dette samfunnet og ser frem til å fortsette å være en pålitelig partner for lignende prosjekter i fremtiden. Entreprenør Kristiansen forplikter seg til å levere ekspertise, kvalitet og enestående resultater i enhver utfordring vi møter.

_FSK4861 kopi

Vi tok på oss den omfattende oppgaven med å utføre en total fasaderehabilitering på både forsiden og bakgården av eiendommen, som bar tydelige tegn på stor slitasje og fuktproblematikk. Vår innsats var ikke bare rettet mot å løse eksisterende problemer, men også mot å skape en fornyet og robust struktur som ville motstå fremtidige utfordringer og stå seg over tid. Dette ambisiøse prosjektet krevde grundig planlegging og presis utførelse for å sikre et endelig resultat som ville tilfredsstille både estetiske og funksjonelle krav.

_FSK4848 kopi

Våre dyktige mestere var dedikert til å gjennomføre hvert trinn av prosessen med den høyeste grad av faglig dyktighet og omsorg. Alt fra sandblåsing til rekonstruksjon ble utført med presisjon og nøyaktighet for å sikre at hvert element av fasaden og bakgården ble restaurert til sitt opprinnelige utseende og funksjonalitet. Vi forstod betydningen av å bevare eiendommens historiske sjarm samtidig som vi implementerte moderne løsninger for å forbedre ytelsen, og derfor var vi dedikert til å levere et sluttresultat som ville være en kilde til stolthet for både oss og våre kunder.

_FSK4828 kopi

Resultatet av vårt arbeid var ikke bare en fornyet fasade og bakgård, men også en forbedret og mer bærekraftig eiendom som ville være en trygg og komfortabel bolig for alle beboerne. Vi er stolte av den positive innvirkningen vi har hatt på denne eiendommen og samfunnet rundt den, og vi ser frem til å fortsette å være en pålitelig partner for lignende prosjekter i fremtiden. Entreprenør Kristiansen forplikter seg til å levere ekspertise, kvalitet og enestående resultater uansett størrelsen eller omfanget av oppdraget.

_FSK4064 kopi

Vi tok på oss den betydelige oppgaven med å gjennomføre omfattende fasaderehabilitering på både forsiden og bakgården av eiendommen. Vårt mål var ikke bare å forbedre utseendet på bygningen, men også å styrke dens strukturelle integritet og øke dens levetid. Dette ambisiøse prosjektet krevde grundig planlegging og nøyaktig utførelse for å sikre at hver detalj ble håndtert med omhu og oppmerksomhet. Vår tilnærming var preget av en kombinasjon av erfaring, ekspertise og en forpliktelse til å levere resultater av høyeste kvalitet som ville møte og overgå kundens forventninger.

_FSK4068 kopi

I tillegg til den omfattende fasaderehabiliteringen inkluderte vårt arbeid også fullstendig utskifting av vinduer og dører, samt beslagsarbeid. Vi forstod den avgjørende betydningen av disse elementene for både estetikk og funksjonalitet, og derfor la vi stor vekt på å velge materialer av høy kvalitet og utføre arbeidet med den største nøyaktighet. Gjennom grundig utførelse og oppmerksomhet på detaljer, sikret vi at hvert vindu og dør var installert med presisjon og omsorg, og at de bidro til å forbedre både utseende og ytelse av eiendommen.

_FSK4090 kopi

Resultatet av våre anstrengelser var ikke bare en fornyet fasade og oppgraderte vinduer og dører, men også en forbedret og mer attraktiv eiendom som ville være en kilde til glede og stolthet for både eiere og beboere. Vi er takknemlige for tilliten som ble vist oss av våre kunder og for muligheten til å bidra til forbedringen av denne eiendommen. Entreprenør Kristiansen forplikter seg til å fortsette å være en pålitelig partner for lignende prosjekter i fremtiden, og til å levere ekspertise, kvalitet og enestående resultater uansett størrelsen eller omfanget av oppdraget.