Blue EP AS Avlang - Totalentreprenør

Tømrermester

_FSK5224 kopi

Nybygg

Entreprenør Kristiansen AS er spesialisert på å tilby omfattende tjenester innen nybygg. Våre erfarne mestere har lang erfaring og spesialisert kompetanse på områdene fasade- og takrehabilitering, og vi legger stor vekt på å sikre kvalitet og nøyaktighet i vårt arbeid.

For større kunder som planlegger nybygging og komplekse prosjekter, er det å velge en entreprenør som kan tilby et bredt spekter av tjenester under samme tak både økonomisk gunstig og tidsbesparende.

 Som totalentreprenør med et variert tjenestetilbud kan vi også fungere som ansvarlig entreprenør. Vi er forpliktet til å levere skreddersydde løsninger av høy kvalitet som oppfyller våre kunders behov og forventninger.

Tilbygg

Entreprenør Kristiansen AS tilbyr profesjonelle tjenester innen tilbygg. Våre erfarne håndverkere har ekspertise innen konstruksjon og tilpasning av tilbygg som passer dine behov og ønsker. Vi legger vekt på grundig planlegging, nøye utførelse og høy kvalitet i alle våre prosjekter. Entreprenør Kristiansen AS står klar til å hjelpe deg med å realisere ditt tilbygg og skape et funksjonelt og attraktivt tillegg til ditt hjem eller bygning.

Når du velger Entreprenør Kristiansen AS for ditt tilbygg, kan du forvente en grundig prosess fra start til slutt. Vi starter med en grundig konsultasjon for å forstå dine behov og ønsker, etterfulgt av en skreddersydd planlegging av prosjektet. Deretter utfører våre dyktige håndverkere arbeidet med presisjon og omsorg, og sørger for at tilbygget passer perfekt inn i eksisterende struktur og design.

tilbyggg1
IMG_1275

Rehabilitering

Entreprenør Kristiansen AS tilbyr rehabilitering av bygg med en grundig og omfattende tilnærming. Vårt erfarne team av håndverkere har ekspertise innen å gjenopprette både eldre og moderne bygninger til sin tidligere prakt og funksjonalitet. Vi tar oss tid til å nøye evaluere byggets tilstand og utvikle skreddersydde løsninger som adresserer eventuelle strukturelle problemer, sikrer energieffektivitet og forbedrer estetikken til bygget.

Vår rehabiliteringsprosess inkluderer nøye planlegging, grundig forberedelse og presis gjennomføring av alle nødvendige reparasjoner og oppgraderinger. Vi fokuserer på å bevare byggets historiske karakter samtidig som vi møter moderne standarder og krav. 

Isolering

Entreprenør Kristiansen AS tilbyr isoleringstjenester med en faglig tilnærming og forståelse for bygningens behov. Vi har lang erfaring med isolering av bygninger for å sikre optimal energieffektivitet og komfort. 

Isolering handler om å redusere varmetap gjennom bygningsstrukturen ved å installere egnet isolasjonsmateriale i vegger, tak og gulv. Vi tar oss tid til å nøye vurdere bygningens behov og utvikle skreddersydde løsninger som møter energieffektivitetskrav og reduserer energikostnadene. 

Vårt mål er å bidra til å skape et behagelig inneklima samtidig som vi bidrar til å redusere miljøpåvirkningen.

Wall insulation
reisverk

Reisverk

Entreprenør Kristiansen AS har reisverk som en viktig del av vårt omfattende tjenestesortiment. Reisverket utgjør den strukturelle rammen i en bygning, og det inkluderer vertikale stender og horisontale bjelker som gir støtte til veggene, gulvene og taket.

Vårt erfarne team av fagfolk har ekspertise innen planlegging, design og konstruksjon av reisverk for ulike typer byggeprosjekter. Vi legger vekt på kvalitet og nøyaktighet i alle våre prosjekter, og sikrer at reisverket oppfyller alle relevante byggeforskrifter og sikkerhetsstandarder.

Entreprenør Kristiansen AS er din pålitelige partner for å realisere dine byggeprosjekter med solid og pålitelig reisverk.

Taktekking

Entreprenør Kristiansen AS tilbyr et omfattende utvalg av tjenester innen taktekking, som er skreddersydd for å dekke ulike behov og krav for forskjellige typer bygg.

Vi utfører taktekking for bygårdstak, industritak, boligtak og verneverdige tak med nøye planlegging og presis utførelse. Vårt erfarne team sørger for at ditt tak blir solid og pålitelig, og vi tar hensyn til alle relevante byggeforskrifter og sikkerhetsstandarder.

Entreprenør Kristiansen AS er din pålitelige partner for taktekking, og vi er her for å levere kvalitetsarbeid som oppfyller dine behov og forventninger. Med vår ekspertise og erfaring er du i trygge hender når det gjelder taktekking for ditt prosjekt.

Taktekking
_FSK4353 kopi

Vinduer og dører

Entreprenør Kristiansen AS har omfattende erfaring med utskiftning av dører og vinduer i ulike bygninger. Vi utfører dette arbeidet grundig og presist, med fokus på å tilfredsstille kundens behov og sikre moderne design og sikkerhet – spesielt for større bygg, sameier eller borettslag.

Vi legger stor vekt på grundig planlegging for å sikre konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi utfører dør- og vindusutskiftning med høy nøyaktighet og kvalitet, og vi tar oss av alt fra planlegging til gjennomføring.

Våre erfarne håndverkere har ekspertise innen ulike typer dør- og vindusmaterialer og sikrer at valgene passer til bygningens stil og funksjonalitet.