Blue EP AS Avlang - Totalentreprenør

Våre områder

_FSK4757 kopi

Totalentreprise

Vi hos Entreprenør Kristiansen AS har solid erfaring og omfattende kompetanse som gjør oss i stand til å påta oss oppdrag som total- eller hovedentreprenør.

Vårt fokus på god styring, samarbeidsevner og en løsningsorientert tilnærming er til fordel for alle involverte parter i prosjektene vi tar på oss.

Flere av våre nøkkelpersoner har en lang historikk fra en av landets ledende totalentreprenører. Denne bakgrunnen, sammen med vårt mantra om at “sammen skaper vi resultater”, gjør oss til en pålitelig og trygg samarbeidspartner for slike typer entrepriser.

Vi engasjerer oss tidlig i prosjektfasen for å bidra til å redusere risiko og skape forutsigbarhet for prosjektets fremdrift.

Entreprenør Kristiansen AS har tilgang til en betydelig base av dyktige håndverkere, noe som sikrer oss god kontroll med både kvalitet og fremdrift i våre prosjekter, og som skiller oss fra mange andre aktører i bransjen.

Underentreprise

Entreprenør Kristiansen AS har lang erfaring med å utføre underentrepriser i bolig- og næringsprosjekter. Som underentreprenør tar vi ansvar for spesifikke deler av et større byggeprosjekt, hvor vi utfører arbeid innen våre spesialområder med fokus på kvalitet og effektivitet.

Vår ekspertise spenner over flere byggefag, inkludert tømrer-, murer-, og rørleggerarbeid, blant annet. Vi tilbyr våre tjenester til hovedentreprenører og byggherrer som søker pålitelige og erfarne partnere for å utføre spesialiserte oppgaver i deres prosjekter.

Som underentreprenør er vi vant til å jobbe tett sammen med hovedentreprenøren og andre aktører i byggeprosessen for å sikre en smidig gjennomføring. Vi tar ansvar for våre deler av prosjektet og bidrar til å opprettholde fremdriftsplanen, samtidig som vi opprettholder høye standarder for kvalitet og sikkerhet.

Entreprenør Kristiansen AS er stolt over å være en pålitelig og profesjonell underentreprenør, og vi ser frem til å bidra til suksess for ditt neste byggeprosjekt.

_FSK4859 kopi
borettslag-og-sameie-compressor

Borettslag og sameier

Entreprenør Kristiansen AS har gjennomført vellykkede rehabiliteringsprosjekter for flere boligsameier. Vi har lang erfaring med å rehabilitere terrasser, garasjer og gjennomføre innvendige utbedringer av vannskader i ulike boligsameier.

Vår omfattende kompetanse og erfaring gjør oss i stand til å sikre trygghet for både beboere og sameiestyrer gjennom nødvendige vedlikeholds- og rehabiliteringsprosjekter.

Vi legger vekt på grundig planlegging og tett samarbeid med kundene våre for å sikre at prosjektene utføres tilfredsstillende og innenfor avtalte rammer. Entreprenør Kristiansen AS er dedikert til å levere kvalitetsarbeid og profesjonell service for enhver rehabiliteringsutfordring du måtte ha. 

Næring

Entreprenør Kristiansen AS har en solid track record med å levere vellykkede entreprenørtjenester til nærings- og industriprosjekter. Vi har omfattende erfaring med å håndtere et bredt spekter av prosjekter innenfor disse sektorene, og vi tar på oss oppgaver som spenner fra grunnarbeid til bygg- og anleggsarbeid.

Vårt team av erfarne fagfolk er dedikerte til å levere høykvalitetsarbeid og overholde tidsfrister og budsjett. Vi forstår viktigheten av grundig planlegging og effektiv utførelse for å sikre suksessen til hvert prosjekt vi er involvert i.

Entreprenør Kristiansen AS er kjent for vår pålitelighet, profesjonalitet og evne til å levere skreddersydde løsninger som imøtekommer våre kunders behov og forventninger.

admin-ajax (2)
_FSK5254 kopi

Privat

Entreprenør Kristiansen AS er din pålitelige partner når det gjelder entreprenørtjenester for private boligbygg. Vi har lang erfaring med å håndtere alt fra mindre oppussingsprosjekter til store byggeprosjekter for private boligeiere.

Vårt erfarne team av fagfolk er dedikert til å levere høykvalitetsarbeid og møte dine behov og forventninger. Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert nybygg, tilbygg, renovering, oppussing, og mer.

Vi forstår at ditt hjem er ditt fristed, og vi tar stor stolthet i å levere arbeid av høyeste kvalitet som både er funksjonelt og estetisk tiltalende. Vår tilnærming er grundig og profesjonell, og vi arbeider tett med deg gjennom hele prosessen for å sikre at prosjektet oppfyller dine ønsker og behov.