Blue EP AS Avlang - Totalentreprenør

Malermester

glem-stigen

Malerarbeid

Entreprenør Kristiansen har spesialisert seg på malingstjenester av alle typer fasader, og vi setter stor pris på å bidra til byggets visuelle appell. Vårt erfarne malerteam, ledet av vår malermester, er dedikert til å levere toppkvalitetsresultater i alle prosjekter.

Vi har et mangfoldig team av utdannede malere fra forskjellige bakgrunner, og i høysesongen har vi over 20 dyktige fagpersoner til disposisjon. Med denne kombinasjonen av kompetanse og kapasitet, kan Entreprenør Kristiansen ta på seg alt fra små til store oppdrag, både utvendig og innvendig.

Entreprenør Kristiansen tilbyr malingstjenester for alle typer prosjekter, enten det er nybygg, rehabilitering av eldre bygninger, eller antikvarisk restaurering og bevaring. 

Malingsfjerning

Entreprenør Kristiansen tilbyr tjenester for malingsfjerning, og vi er dedikert til å gjenopprette overflatene til sitt opprinnelige utseende. Malingsfjerning er en viktig del av oppussings- og rehabiliteringsprosessen, og det krever presisjon og ekspertise for å utføre riktig.

Vi bruker avanserte metoder og utstyr for å fjerne malingen effektivt og skånsomt, uten å skade underlaget. Vi tilpasser våre tjenester etter dine overflater og sikrer at fjerningen utføres på en forsvarlig måte.

Entreprenør Kristiansen tar på seg malingsfjerningsprosjekter for både innvendige og utvendige overflater, inkludert vegger, tak, gulv og andre bygningsdeler.

fjerning maling
_FSK3971 kopi

Byggtapetesering

Entreprenør Kristiansen tilbyr byggtapetseringstjenester som tar sikte på å gi dine bygg et estetisk og funksjonelt løft. Byggtapetsering innebærer å legge tapeter på veggene i ulike typer bygg, inkludert boliger, næringsbygg og offentlige institusjoner.

Vår tilnærming til byggtapetsering innebærer nøye forberedelse av veggoverflaten, valg av passende tapet og nøyaktig påføring for å oppnå et jevnt og profesjonelt resultat.

Vi tar hensyn til dine preferanser og behov når vi utfører byggtapetsering, og vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer til både ditt budsjett og din stil.

Gulvlegging

Entreprenør Kristiansen tilbyr gulvleggingstjenester for både private og kommersielle kunder. Gulvlegging er en viktig del av byggeprosessen, og vi legger gulv av høy kvalitet med nøyaktighet og omhu.

Vi håndterer ulike typer gulv, inkludert parkett, laminat, vinyl, fliser og teppe. Våre tjenester tilpasses kundens behov og preferanser for å sikre et tilfredsstillende resultat.

Entreprenør Kristiansen tar på seg gulvleggingsprosjekter av alle størrelser og typer, og vi bruker kun materialer av god kvalitet for å sikre varige resultater. Med vår kompetanse og erfaring kan du være sikker på at gulvet ditt blir lagt på en solid og pålitelig måte.

installation of floating floors step by step
_FSK4014 kopi

Fasadearbeid

Entreprenør Kristiansen tilbyr profesjonelle tjenester innen fasademaling for både private og kommersielle eiendommer. Fasademaling er en viktig del av vedlikeholdet og estetikken til ethvert bygg, og vi legger stor vekt på å sikre et pent og holdbart resultat.

Vi benytter kvalitetsmaling og moderne teknikker for å sikre jevn og holdbar påføring av malingen. Vårt erfarne team har ekspertise innen håndtering av ulike underlag og tilpasser malingen etter kundens preferanser og behov.

Entreprenør Kristiansen tar på seg prosjekter av alle størrelser og typer, enten det er nybygg, rehabilitering eller vedlikehold. 

Antikvarisk malerarbeid

Entreprenør Kristiansen tilbyr antikvarisk malerarbeid for å bevare og restaurere historiske og verneverdige bygninger. Vårt fokus er å respektere og ivareta den opprinnelige karakteren og estetikken til bygningene, samtidig som vi sikrer deres langsiktige holdbarhet.

Vi benytter tradisjonelle teknikker og materialer for å sikre autentiske og varige resultater. Vårt erfarne team har ekspertise innen håndtering av historiske farger og mønstre, og vi jobber tett med riksantikvaren for å sikre at arbeidet utføres i tråd med gjeldende retningslinjer.

Entreprenør Kristiansen tar på seg prosjekter av alle størrelser innen antikvarisk malerarbeid, og vi er forpliktet til å bevare og forbedre verdien av vårt kulturarv. 

Uvdal-Stavkirke-1-e1632923382492-674x470