Blue EP AS Avlang - Totalentreprenør

Murmester

murogpuss

Mur og pussearbeid

Entreprenør Kristiansen AS utfører mur- og pussearbeid av høy kvalitet med fokus på solid håndverk og estetisk appell. Vi tar oss av alt fra små reparasjoner til større prosjekter med grundighet og presisjon. Vår ekspertise omfatter en rekke tjenester innenfor mur- og pussearbeid, inkludert oppføring av støttemurer, fasadepussing, muring av peiser og ildsteder, samt restaurering av historiske bygninger.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer til dine behov og preferanser, og vi bruker materialer av beste kvalitet for varige resultater. Entreprenør Kristiansen AS er din pålitelige partner for mur- og pussearbeid, og vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere dine prosjekter på en profesjonell og pålitelig måte. Vi tar oss også av maling og etterbehandling for å sikre en komplett og gjennomført utførelse.

Betongrehabilitering

Entreprenør Kristiansen AS spesialiserer seg på betongrehabilitering, en viktig tjeneste som fokuserer på å gjenopprette og forbedre betongkonstruksjoners funksjonalitet og levetid. Dette innebærer å identifisere og utbedre skader, slik som sprekker, avskalling, og korrosjon, samt styrke strukturen for å forhindre ytterligere forringelse.

Vår tilnærming til betongrehabilitering involverer grundige inspeksjoner for å kartlegge skader, etterfulgt av målrettet reparasjon og beskyttelse av betongoverflater. Vi benytter avanserte metoder og materialer for å sikre at reparasjonene er holdbare og av høy kvalitet.

Entreprenør Kristiansen AS leverer pålitelige betongrehabiliteringstjenester som sikrer at dine konstruksjoner forblir trygge, funksjonelle og estetisk tiltalende i mange år fremover.

admin-ajax (6)

Antikvarisk arbeide

Entreprenør Kristiansen har erfaring med å utføre arbeid med verneverdige fasader, hvor det foreligger strenge krav til rehabiliteringen.

Dette inkluderer å velge riktige materialer og utføre håndverket på en måte som ivaretar bygningens historiske verdi og estetiske særpreg. Samarbeid med riksantikvaren er en viktig del av prosessen, og grundig planlegging og dokumentasjon er avgjørende for et tilfredsstillende sluttresultat.

Antikvarisk arbeid omfatter bevaring og restaurering av historiske bygninger og fasader. Dette innebærer å respektere og bevare de opprinnelige materialene, teknikkene og arkitektoniske detaljene, samtidig som man utfører nødvendige reparasjoner for å sikre bygningens integritet og funksjonalitet.

Etterisolering

Entreprenør Kristiansen tilbyr etterisolering som bidrar til å forbedre energieffektiviteten og komforten i dine bygg. Etterisolering innebærer å legge til ekstra isolasjon i vegger, tak og gulv for å redusere varmetap og øke bygningens energieffektivitet.

Vår tilnærming til etterisolering sikrer grundig forberedelse og nøyaktig installasjon av isolasjonsmateriale for å oppnå optimal effekt. Entreprenør Kristiansen er dedikert til å gjøre etterisolering enkelt og problemfritt for deg som kunde.

Vi tar oss tid til å evaluere dine behov og tilbyr profesjonell rådgivning og veiledning gjennom hele prosessen. Med våre etterisoleringstjenester kan du oppnå en mer energieffektiv og komfortabel bygning som vil spare deg for kostnader på lang sikt.

etterisolering-loft
ULLERN-BO-1-1024x682

Tegelforblending

Entreprenør Kristiansen tilbyr teglforblendingstjenester som kan gi dine bygg et estetisk løft og øke deres attraktivitet. Teglforblending innebærer å legge til et lag med teglstein på fasaden for å forbedre utseendet og øke holdbarheten.

Vår tilnærming til teglforblending sikrer grundig forberedelse og nøyaktig installasjon av teglstein for å oppnå ønsket utseende og funksjonalitet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer til dine behov og budsjett, og vårt erfarne team sørger for å levere et resultat av høy kvalitet.

Entreprenør Kristiansen er dedikert til å gjøre teglforblending enkelt og problemfritt for deg som kunde. 

Piperehabilitering

Entreprenør Kristiansen tilbyr piperehabiliteringstjenester for å sikre at dine piper er trygge, funksjonelle og i samsvar med gjeldende forskrifter. Piperehabilitering innebærer å inspisere, reparere og styrke pipene for å forlenge levetiden og forbedre deres ytelse.

Vår tilnærming til piperehabilitering inkluderer grundig inspeksjon av pipens tilstand, identifisering av eventuelle skader eller svakheter og utarbeidelse av en skreddersydd rehabiliteringsplan. Vi benytter avanserte metoder og materialer for å utføre reparasjoner og styrke pipene, og vårt erfarne team sørger for å levere et resultat av høy kvalitet.

Entreprenør Kristiansen er dedikert til å gjøre piperehabilitering enkelt og problemfritt for deg som kunde.

piperehab